8647 Balatonmáriafürdő Bernáth Aurél sétány 5.
Asztalfoglalás / Házhozszállítás:
+36 30 134 9070
Kövess minket:    
Hétfő-Csütörtök: ZÁRVA
Péntek-Szombat: 11:30 - 21:00
Vasárnap: 11:30 - 20:00

,,A déli parti gasztrokikötő!”

Rendezvény/Catering

ESKÜVŐ ÉS RENDEZVÉNYEK


Ha gondolkodtatok már azon, hogy a Balaton partján mondjátok ki a boldogító igent és utána egy vízközeli étteremben ünnepeljétek meg életetek egyik legfontosabb eseményét, akkor kikötői éttermünk tökéletes választás lehet erre az alkalomra. 
Emellett családi szülinapok és baráti rendezvények helyszínéül is van lehetőségetek lefoglalni a Portot.
Ételeink kiemelkedően magas minőséget képviselnek a Balatonnál és országos szinten is, téli kertünknek köszönhetöen  pedig minden évszakban kényelmesen elfértek akár 60 főig.
Az időpontért és az ajánlatért keressetek minket és egyeztethessünk a részletekről!


MEGÉRKEZETT A PORT TRUCK!


Van egy szuper hírünk számotokra, mert június végétől már nem csak Balatonmáriafürdőn lesznek elérhetők kedvenc PORT fogásaitok! Megérkezett a PORT Truck névre keresztelt, guruló gasztrokikötő kocsink, amelyet mostantól bármilyen rendezvényre, esküvőre vagy egyedi helyszínre megrendelhettek tőlünk catering szolgáltatásunkkal együtt, amivel biztosítani tudjuk számotokra a megszokott PORT minőséget!
Emellett különböző kitelepüléseken és a Bárdos strandon is találkozhattok majd velünk, így kövessetek minket a legújabb helyszínekért és kérjétek egyedi ajánlatunkat saját rendezvényetekre!

Telefon: +36 30 134 9070
E-mail: info@portetterem.hu